Kiik rõhutas vajadust kaitsta haridusvaldkonna liikmeid

Agnes Korv
, Haridusportaali toimetaja
Copy
Tanel Kiik.
Tanel Kiik. Foto: Mihkel Maripuu

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik rõhutas kolmapäeval Tallinna linnavalitsuse pressibriifil vajadust kaitsta koroonavastases võitluses ühe enam haridusvaldkonna liikmeid ehk nii õpilasi kui ka õpetajaid.

"Sügise algus toob ju olulise muutuse - lisaks tavapärasele töö- ja vabaja veetmise rutiinile hakkab olema väga palju kontakte ja liikumist ka haridusvaldkonnas," ütles Kiik.

Tema sõnul on kõigi soov, et lapsed saaksid võimalikult nakkusohutult koolis haridust omandada. "Hariduses oleme valitsusega seadnud eesmärgiks eelkõige vanuserühma 16-17 vaktsineerimise, aga loomulikult ka vanuserühmas 12-15 koostöös lapsevanematega, haridusasutustega ja kohalike omvalitsustega vaktsineerimisvõimaluse pakkumise," ütles Kiik.

Tema sõnul on selles vallas vaja heas mõttes tugevat spurti, et tagada vajalik vaktsineerimisvõimalus. "Loomulikult ei saa me kedagi survestada ja eelkõige laste puhul ei tohigi seda teha, kuid tuleb pakkuda võimalust ennast nakkuse eest kaitsta. Ja seda kogu kooliperele ja ka õpilaste vanematele," ütles Kiik.

Sealjuures tunnustas Kiik Tallinna linnavõimu koroonavastases võistluses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles