Tööandjate keskliit ootab praktikante konkursile Praktik Cum Laude

BNS
Copy
Pärnumaa kutsehariduskeskuse noorte kokkade tööprotsess. Foto on illustreeriv.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse noorte kokkade tööprotsess. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

​Eesti Tööandjate Keskliit kutsub tööandjaid esitama praktikante konkursile Praktik Cum Laude.

Kandidaate saavad konkursile esitada kõik tööandjad, kes soovivad oma silmapaistvaid praktikante esile tõsta, teatas tööandjate keskliidu esindaja teisipäeval. Žürii valib välja parimad kõrghariduse, kutsehariduse ja välistudengitest praktikandid, samuti pärjatakse parim õpipoiss.

“Eelmisel aastal esitati konkursile 57 kandidaati, mis oli üle aastate arvukaim ning kinnitab, et praktikavõimaluste pakkumine ei ole ka pandeemia ajal oluliselt vähenenud. Pigem vastupidi - teoreetiliste oskuste praktikas kinnistamine on ka muutunud tööturu olukorras eriti oluline ning tööandjad on valmis sobivaimate töötajate leidmisse panustama,” ütles keskliidu haridusnõunik Anneli Entson. Tema sõnul on konkursil osalemine hea võimalus ka tööandjale end potentsiaalse praktika ja töökohana tutvustada.

Tööandjad on oodatud esitama konkursile praktikante, kes on nende juures praktika läbinud ajavahemikul 1. sept 2020 – 31. august 2021. Iga tööandja saab konkursile esitada kuni neli kandidaati, igas kategoorias ühe. Kandidaadi esitamiseks tuleb täita ankeet. Eriti oluline on põhjalik kirjeldus, mille poolest praktikant silma paistis. Statuudi ja ankeedi leiab ka Tööandjate kodulehelt.

Võitjad selguvad hindamiskomisjoni otsuse tulemusena, internetihääletusega valitakse ka publiku lemmik. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 30. september 2021, võitjad kuulutatakse välja novembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles