Tarvastu gümnaasium ja Saarepeedi kool said uue direktori

Agnes Korv
, Haridusportaali toimetaja
Copy
9. augustist juhib Saarepeedi kooli Egle Sild ja Tarvastu gümnaasiumi Karl Kirt. 
9. augustist juhib Saarepeedi kooli Egle Sild ja Tarvastu gümnaasiumi Karl Kirt. Foto: Viljandi vald

Kevadel alanud konkurss Viljandi valda Tarvastu ja Saarepeedi koolile uute juhtide leidmiseks õnnestus ning 9. augustist juhib Tarvastu gümnaasiumi Karl Kirt ja Saarepeedi kooli Egle Sild, märgib Viljandi vallavõim oma kodulehel.

Karl Kirt on sündinud ja kasvanud Mulgimaal Tõrva vallas. Karl on õppinud Tallinna Ülikoolis riigiteaduseid ning Tartu Ülikoolis kultuurikorraldust. Ta omab mitmekülgset töökogemust riigi haridus- ja noorteametis, Eesti noorsootöö keskuses, Valga vallavalitsuses ning erinevates raadiojaamades.

Tema kirgedeks on võrkpall ja raadiotöö. Ta peab tähtsaks meeskonntööd ning usub, et Tarvastu gümnaasiumist saab kool, kus noor ei omanda mitte ainult õpikutarkusi, vaid saab neid ka rakendada erinevates mitteformaalsetes tegevustes. Tema hinnangul on Tarvastu gümnaasiumil olemas kõik eeldused, et paista kaugemale silma, kui ainult enda kogukonna sees.

Egle Sild on pärit Viljandist ning omandanud Tartu Ülikoolis koolieelse lasteasutuse õpetaja eriala ja hiljem lõpetanud hariduskorralduse magistriõppe. Ta on tegutsenud Saarepeedi koolis alates 2016. aastast nii õpetajana, ringijuhendajana kui ka õppejuhina ning on eelnevalt juhtinud ka Suure-Jaani noortekeskust. Egle armastab mängida saksofoni ja klaverit ning tema hobideks on lugemine, muusika loomine ja reisimine.

Eglel on kindel visioon Saarepeedi koolist, kus töötavad avatud ja uuendusmeelsed õpetajad, kes märkavad igat õpilast, kus kogu koolipere on kokkuhoidev ja peavad lugu ühistest väärtustest. Ta hindab väärtuskasvatuse toel õppimist, töötamist ja tegutsemist, kuna kindel väärtuste süsteem on teadliku inimese alustala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles